реклама
Sucurity Police

реклама

Виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради виконав зобов’язання адміністративної колегії Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо перегляду норм  надання послуг з вивезення побутових відходів.

Як встановило Відділення, органом місцевого самоврядування у 2010 році затверджено норми накопичення твердих побутових відходів організаціям, підприємствам, установам та приватним особам м. Корсунь-Шевченківський. Однак, виконавчим комітетом міської ради не було здійснено перегляд цих норм, які відповідно до вимог Правил визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів та надання послуг з вивезення побутових відходів повинні переглядатися один раз на 5 років.

Така бездіяльність створила умови для вчинення суб’єктами господарювання, які надають послуги з вивезення побутових відходів у межах міста, порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

У зв’язку з цим, адміністративна колегія територіального відділення з метою усунення причин виникнення порушень законодавства про захист економічної конкуренції надала обов’язкові для розгляду рекомендації переглянути норми надання послуг з вивезення побутових відходів у відповідності до вимог чинного законодавства.

Наразі, виконавчим комітетом Корсунь-Шевченківської міської ради рекомендації виконано, а саме, здійснено перегляд та затверджено норми надання послуг з вивезення побутових відходів для споживачів м. Корсунь-Шевченківський.

Про це інформує прес-служба АМКУ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100