реклама

реклама

На вулиці Нечуя-Левицького у Черкасах вимагають встановити лежачі поліцейські. Рішення про це ухвалили на засіданні виконкому, дали доручення, але досі не реалізували. Про це під час сесії міської ради повідомила секретар КСН Яблуневий Галина Шаншура, інформує видання Zmi.ck.ua.

1512036795-366 «Звернулися мешканці вулиці Нечуя-Левицького, яка зараз повністю заасфальтована, і там зараз почався дуже інтенсивний рух. Відповідний комітет звернувся до міської ради з проханням встановити «лежачі поліцейські». Виконком погодився, дали доручення департаменту ЖКК, який звернувся до КП «ЧЕЛУАШ» щодо встановлення «лежачих поліцейських». Але мені повідомили на підприємстві, що ніхто нічого цього року на вулиці Нечуя-Левицького встановлювати не буде. Там немає пішохідної зони, тротуарів. Де проїзна частина, там і пішохідна частина. На вулиці – дитячий садок, школа, університет. Давайте зараз усе зробимо, щоб не повторювалися трагічні випадки, й ми не влаштовували День жалоби у вихідний день», – звернулася Галина Шаншура.

Міський голова Анатолій Бондаренко попросив заступника директора КП «ЧЕЛУАШ» Станіслава Лукирича взяти це питання під контроль, щоб виділити кошти на придбання «лежачих поліцейських», якщо їх на підприємстві немає, і встановити їх.

Чиновник пообіцяв розібратися у ситуації, але зауважив, що є чимало об'єктів, роботи на яких неможливо виконати цього року.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100