реклама

реклама

25 листопада в приміщенні Черкаського музичного училища ім. С.С.Гулака – Артемовського відбувся обласний вокальний фестиваль – конкурс «Королеві джазу – 100!». Він був організований з метою підтримки творчо обдарованих дітей і молоді, популярізації кращих зразків світової джазової классики та з нагоди 100-річчя від дня народження «Королеві джазу» - американської джазової співачки Елли Фіцджеральд.

Политон фото1

У програмі виступу конкурсантів обов’язковим було виконання композиції з репертуару легендарної співачки. В нашому місті мало хто з вокальних колективів включає до свого репертуару джазову музику. В  Черкаській ДМШ №1 ім. М.В. Лисенка викладачі-вокалісти вже не перший рік працюють з репертуаром  джазової музики. Вокальний колектив «Політон» під керівництвом Тетяни Поліщук та учні класу Ірини Варавіної, Лідії Мусеровської яскраво представили нашу школу.

Солісти, які стали переможцями І туру конкурсу, мали можливість у ІІ турі виконати джазові композиції у супроводі Big – Bend Черкаського музичного училища  ім. С.С. Гулака – Артемовського.

До складу журі увійшли викладачі естрадного та академічного співу   Черкаського музичного училища. Голова журі – заслужений працівник культури України, викладач-методист вищої категорії Євпак Микола Федорович.

Учні Черкаської ДМШ № 1 ім. М.В. Лисенка в результаті творчих змагань стали переможцями конкурсу з наступними результатами:

І місце: вокальний ансамбль «Політон» (керівник викладач-методист вищої категорії Поліщук Тетяна Володимирівна, концертмейстери Черкашин Олександр Олександрович, Савченко Євгенія Юріївна, Оношко Анатолій Миколайович, Корнєєв Данило, Желудков Владислав Вікторович).

ІІ місце: Жовта Вероніка (старший викладач вищої категорії Варавіна Ірина Миколаївна).

ІІІ місце: Голубєва Каріна (викладач-методист вищої категорії Мусеровська Лідія Олексіївна).

Грчіч Мілена (старший викладач вищої категорії Варавіна Ірина Миколаївна).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100