реклама

реклама

Черкаський шовковий комбінат готовий взяти на роботу більше 20 спеціалістів. Про це повідомила голова правління комбінату Ніла Мицик.

За її словами, середня заробітна плата на комбінаті становить близько 7 тисяч грн, але є працівники, які отримують більше 15 тисяч гривень.

- Молоді люди, які приходять на роботу, звісно хочуть отримувати таку високу заробітну плату сьогодні, а не завтра. В деякій мірі немає розуміння, що для того аби отримувати таку заробітну плату, потрібно щось вміти. Ми маємо змогу зараз вчити працівників, закріпити їх за наставниками – високо кваліфікованими кадрами, - сказала Ніла Мицик.


Однак, як каже голова правління, є певні вимоги до кандидатів.

- Це повинні бути люди, які вміють працювати з комп’ютером, а не просто став до станочка і натиснув кнопочку. У нас є нове сучасне обладнання, з яким повинні працювати працівники.

Всього на підприємстві працює 530 працівників. Виготовляють одяг як для військових структур, так і для пересічних людей.

Пані Ніла зазначає, на підприємстві працює більше жінок, однак є і чоловіки – здебільшого це майстри по наладці обладнання.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Михайло 03.12.2017 12:07
Шкода фото не передають сморiд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 стабилизец 02.12.2017 14:33
про вредность стыдливо умолчали...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Володимир 02.12.2017 10:22
В Німеччині за таку працю по три тисячі євро платять, а в Черкасах рабам дають 200 доларів. Правильно молодь і робить, що обходить десятою дорогою це підприємство - за 10 років стати інвалідом?! Кому не шкода своїх легень та органів слуху вперед - рабство в 21 столітті штука добровільна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100