реклама
Sucurity Police

реклама

Із початку 2017 року спеціалісти Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області розглянули 686 звернень фізичних і юридичних осіб, організували та здійснили 350 заходів державного контролю за використанням і охороною земель, дотриманням вимог законодавства України про охорону земель і моніторинг ґрунтів.

Під час проведених на Черкащині перевірок державні інспектори виявили 144 випадки порушення вимог земельного законодавства.

За виявленими правопорушеннями фахівці склали 129 протоколів про адміністративне правопорушення, вручили 144 приписи, винесли 122 постанови про накладання адміністративного стягнення на суму 31 450 гривень. Наразі порушники сплатили 16 320 грн.

Усього за вказаний період фахівці землевпорядної служби області нарахували порушникам 3 млн  904,5 тис. грн. відшкодування за самовільне зайняття земельних ділянок по 89 випадках. Станом на сьогодні порушники добровільно вже сплатили 898 351 грн. по 46 випадках порушень вимог земельного законодавства.

Матеріали перевірок спеціалісти Держгеокадастру передають до органів прокуратури для вжиття заходів прокурорського реагування з метою реєстрації відповідних кримінальних проваджень і встановлення осіб правопорушників, інформація щодо яких на сьогодні відсутня

Прес-служба Головного управління

Держгеокадастру у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100