реклама

реклама

Монастирищенським відділом Уманської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 187 КК України.

Зокрема, досудовим розслідуванням установлено, що 26 листопада 2017 року 21-річний житель Христинівського району перебуваючи в м. Монастирище з метою заволодіння чужого майна, із застосуванням насильства, небезпечного для життя та здоров’я потерпілого, скоїв розбійний напад на чоловіка та заволодів його мобільним телефоном, після чого з місця пригоди зник.

Вчора, зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 187 КК України  (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднане з насильством, небезпечним  для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій).

Наразі подано до суду клопотання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Водій 02.12.2017 15:44
В даному випадку особу встановили, а тому поліціянти одразу відкрили провадження як розбій, а от на автодорозі біля Умані злочинці із застосуванням зброї здійснили розбійний напад на водія вантажного автомобіля і заволодівши товаром. Але провадження за розбій не відкрили. Чому поліціянти маніпулюють статистикою і відкривають кримінальні провадження лише за тими фактами де їм вигідно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100