реклама

реклама

1 грудня в прес-холі стадіону «Центральний» відбулося засідання новоствореного прес-клубу

600x315-images-grafika-2017-december-.thumbs-1c173cd76c93ca925c0035c40ab6f1e8_1200_0_0

Згідно розпорядження президента Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об'єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» Володимира Лашкула мета роботи прес-клубу - інформування громади та вболівальників футболу міста Черкаси і Черкаської області про ситуацію, зміни в команді майстрів, про буденне життя футболістів, їх участь в суспільно-політичному житті громад, в організації майстер-класів в середніх загальноосвітніх школах і закладах профтехосвіти Черкащини, висвітлення подій футболу шляхом інтерв’ю з футболістами, їхніх особистих планів щодо підвищення майстерності, переходу в інші команди, колективної участі в матчах Чемпіонату України та благодійній діяльності, участі в заходах, що проводяться в навчальних групах з вихованцями Білозірської Академії футболу.

Керівництво футбольного клубу в особі С. Богуславця та С. Білоусова  інформували прес-клуб про прийняті рішення:

- Ігор Столовицький вдруге очолить тренерський штаб команди майстрів «Черкаський Дніпро». Нагадаємо, що саме Ігор Столовицький привів черкаську команду до чемпіонства у другій лізі ПФЛ та до срібних нагород першої ліги ПФЛ. Учасниками Клубу перед новим головним тренером поставлено першочергове завдання - збереження  прописки в  першій лізі Чемпіонату України з футболу.

"Я все-таки сподіваюся, що спільними зусиллями ми вирішимо ті завдання, які ставить перед нами керівництво клубу. Постараємося збалансувати команду, дати їй бойовий дух і все потрібне для досягнення поставлених завдань. Я вірю в наш успіх. З радістю відгукнувся на пропозицію повернутися. Для мене ця команда рідна. Місто в якому я виріс і сформувався як тренер. Постараюся зробити все, що від мене залежить." - Ігор Михайлович поділився своїми емоціями після призначення.

- На посаду спортивного директора Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об'єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» призначено Олександра Кирилюка. Головним завданням Олександра Ілліча буде організація контролю за навчально-спортивним та виховним процесом в усіх командах Клубу. А саме - в команді майстрів, молодіжному складі аматорської команди "Академія «Черкаський Дніпро-Зоря» (U-19), яка приймає участь у Чемпіонаті України серед команд ДЮФЛ та аматорській команді "Академія «Черкаський Дніпро-Зоря», яка виступає в Чемпіонаті Черкаської області з футболу. Окрім цього, до функціональних обов´язків О. Кирилюка  увійде селекційна робота.

"Я вже працював на цій посаді в 2013-2014 роках. Нічого нового для мене тут немає. Буду робити все, що від мене залежить та працювати в потрібному напрямку." - так прокоментував своє призначення Олександр Ілліч.

Як було зазначенно під час засідання прес-клубу, він найближчим часом отримає свого керівника на громадських засадах. Наразі Корпорація займається пошуком  кандидатури на цю посаду.

До вашої уваги відеозвіт першого засідання прес-клубу, яке керівництво футбольного клубу тепер планує проводити щомісяця.

Прес-служба ФК «Черкаський Дніпро»

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 1 04.12.2017 07:26
Шлак назначили но самое бесить что физрука кирилюка оставили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100