реклама

реклама

Начальник Главка Черкаської поліції Валерій Лютий привітав поліцейських секторів реагування патрульної поліції територіальних підрозділів області із закінченням трьох тижневого стажування та підвищення кваліфікації. Набутий досвід їм допоможе при якісному виконанні службових обов’язків безпосередньо за місцем служби.

PM197image001

Протягом тижня підготовку поліцейських здійснювали інструктори з особистої безпеки тренінгового центру ГУНП та фахівці вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання. Удосконалювали знання законодавства, відомчої нормативної бази, практичні заняття з тактичної підготовки, розв’язували ситуативні завдання та були орієнтовані на миттєве реагування на повідомлення громадян про скоєні злочини, а також на їх попередження.  Потім на протязі двох тижнів в Управлінні патрульної поліції в місті Черкаси ДПП НПУ закріпляли набуті знання, уміння та навички, заступаючи на патрулювання міста Черкаси разом із патрульними поліцейськими.

PM391image005

По завершенню навчання поліцейські отримали сертифікати та  відбули по місцям служби,  де приступлять до виконання своїх обов’язків.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100