реклама

реклама

27 листопада у Чигирині провели нараду щодо сприяння в організації Різдвяного потягу Святого Миколая, інформують у прес-службі Чигиринської РДА.

index

“Потяг – це один з інструментів, який змінює Україну. Він надає можливість голосно говорити про важливі теми та події. Війна – це те, що теж змінює країну. Через біль, втрати і перемоги ми стаємо не територією, а державою. А ще через повагу і щирість, без яких ми б не встояли в 2014. Тому Різдвяний Потяг буде говорити, вітати та підтримувати всіх, хто 4 роки тому усвідомив, що Україна – понад усе! Хто встав і пішов воювати, займатись волонтерством, допомагати і підтримувати. Це бійці, це діти, це освітяни, це жінки і чоловіки, які стали справжніми громадянами, а не масою в соціальних звітах. І саме для них ми хочемо зробити Свято і подякувати за їх працю і волю. Бо тільки разом ми – СИЛА!”, – зазначає організатор проекту Олена Іванова.

Акція ініційована волонтерами та громадськими діячами в рамках реалізації програми Президента України з підтримки Національної Єдності. Завдяки спільній роботі волонтерів і представників різних гілок влади за період з 19 квітня 2016 року було реалізовано вже 9 Потягів, в концепції яких на першому місці були питання підтримки і популяризації національно-патріотичного виховання молоді.

Стартує Різдвяний потяг Святого Миколая 8 грудня з Києва за маршрутом: Чигирин, Резиденція Св. Миколая (9 грудня) – Полонне – Ізяслав – Львів – Чернівці – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Одеса – Миколаїв – Херсон – Кривий Ріг – Запоріжжя – Маріуполь – Волноваха – Покровськ – Бахмут – Лисичанськ – Сватове – Харків – Київ (23 грудня).

Наразі остаточна програма узгоджується.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Куплю дрезину 03.12.2017 23:19
Я ще припускаю що організатори проекту могли не знати, що до Чигирина немає залізничної колії. Але в Чигиринській РДА мабуть про це здогадуються, інтересно як вони будуть сприять в організації потягу, може проянуть залізну дорогу до Нового року?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Стоп-кран 03.12.2017 17:16
Перед виходом потяга на маршрут організаторам проекту варто прослухати шкільну лекцію про мережу залізниць, щоб знати, що в Чигирині немає залізниці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Павка 03.12.2017 13:32
Треба терміново прокласти вузькоколейку, залізничного сполучення з Чигирином немає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100