реклама

реклама

У мікрорайоні "Лісовий" (колишній "Луначарський") депутат міськради Руслан Зоря виявив "точку" торгівлі амфетаміном. Пригода сталася вранці в понеділок, 4 грудня біля студентського гуртожитку по вулиці Смаглія, 6, – повідомив він сайту vikka.ua.

128991

"Спостерігаючи зовні, це нагадувало міськрайонний ранковий базарчик. Черга з п'яти молодих осіб, які стояли поодаль один від одного і чекали на свою жадану дозу рожевого амфетаміну яка їх поверне в нереальний світ барв і "щастя". І ось воно... в білих кросівках, чорній куртці з одягнутим на голову капшуком – їх "апостол-рятівник". Торгівлю розпочато! Але щось пішло не так і "рятівник", скидаючи дози "щастя" між гаражами, тікає. Малодухи розходяться в повному нерозумінні, чому закрився базарчик", – пише він у Facebook.

За його словами, через 25 хвилин очікування прибула поліція і взялась за справу. Наркоторговця зі спільницею швидко знайдено, амфетамін нейтралізовано. Усі разом поїхали на зважування.

При цьому події розгорталися за 30 метрів від опорного пункту дільничного поліцейського.

Депутат звернувся до начальника Головного управління Нацполіції в Черкаській області Валерія Лютого з вимогою зупинити наркобізнес на вулицях міста.

"Скільки ще Черкаси будуть спостерігати за вільним обігом наркотиків? Чому містяни повинні самотужки вести боротьбу з наркодилерами і наражати себе на небезпеку?" – обурюється Руслан Зоря.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Кинокритик 06.12.2017 09:12
Отличное кино и актеры профессиональны е, ну почти. Бегали не быстро, чтобы оператор мог спокойно снять. И полиция вне кадра говорит как бы уверенно, а главное ее не видно. И наркоторговец такой типичный, на нашего .....похож. Можно запускать в прокат, бабушки уже закупили поп-корн.
Продюсеру Зоре Оскара. Надії за соавторство уложить плиткой усадьбу в Свидовке.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Лютий 05.12.2017 15:18
Конкурентів зловив?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Джек Воробей 05.12.2017 12:59
молодец Зоря 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100