реклама
Sucurity Police

реклама

Поділитись досвідом зі спорудження пішохідного фонтану – з таким проханням на засіданні Клубу мерів до міського голови Черкас Анатолія Бондаренка звернувся міський голова Хоролу Полтавської області Сергій Волошин.

image.php

За його словами у Черкасах його приємно вразив такий фонтан у Долині троянд і хотів би подібний облаштувати й у своєму місті.

Анатолій Бондаренко із задоволенням відгукнувся на прохання Сергія Волошина, наголосивши на підтримці такої співпраці. Як, зокрема, й в інших сферах, актуальних для розвитку життєдіяльності міських громад.

А також відзначив, що  спеціалісти КП  «Черкасиводоканал» вже мають істотний досвід проектування й  обслуговування таких фонтанів. Тож завжди готові допомогти.

До речі, свого часу з подібним проханням до міської влади Черкас звертався і мер Кам’янки Володимир Тірон. І нині центральну площу Кам’янки вже прикрашає  пішохідний фонтан.

Тоді як у Черкасах перший пішохідний фонтан  з’явився ще три роки тому поблизу будівлі КП «Черкасиводоканал».

Його звели з нагоди 100-літнього ювілею підприємства. Понад рік його фахівці працювали над його створенням. Згодом у червні 2016 року за подібним проектом, але масштабнішим за розміром, звели  фонтан і в Долині троянд.

Про це інформує сайт міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100