реклама

реклама

20-22 лютого у Черкаському музично-драматичному театрі ім. Тараса Шевченка пройде традиційний міжнародний джазовий фестиваль «Черкаські джазові дні-2012».
Про це повідомив музикант, організатор дійства Сергій Крашенінніков, йдеться на сайті Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

За його словами це вже 24-ий джазовий фест, що проводиться у Черкасах щорічно восени та взимку, починаючи з 1988 року.

Стандарти джазу демонструють найвідоміші джазові гурти з різних областей України і за кордону.

Минулого року учасниками були музиканти з Харкова, Сум, Києва, США, Камеруну й Бразилії. Цьогорічний склад артистів стане відомий згодом. Фестиваль щорічно проводиться за кошти спонсорів.

Довідка

Арт-директор «Черкаських джазових днів» Сергій Крашенінніков є організатором численних концертів українських та зарубіжних музикантів в Черкасах та інших містах України. Він заснував музичний проект Cherkasy Jazz Quintet і Pelican Quartet.

У 1998 році створив громадську організацію «Творча майстерня Крашеніннікова», яка отримувала гранти міжнародного фонду «Відродження» на проведення фестивалів «Черкаські джазові дні» та гастролей музичного перфоменса «Джаз. Об’єкти. Графіка».

До організації входить понад 40 музикантів і художників з різних міст України.

Основною діяльністю «Майстерні» є проведення концертів і фестивалів джазової музики, здійснення спільних проектів з представниками інших видів творчої діяльності (художники, поети тощо).

Основою фінансування громадської організації «Творча майстерня Крашеніннікова» є благодійні пожертви (спонсорська підтримка) комерційних підприємств, а також гранти благодійних фондів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Оксана Колісник 06.02.2012 17:41
Цитую Andy:
Крашеннииникову - народного артиста!!!!!!
Логічно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Andy 06.02.2012 15:45
Крашеннииникову - народного артиста!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 werka 19.01.2012 21:33
Сергій Крашенінніков носить почесне звання "Заслужений артист Автономної республіки Крим", можливо Черкащина теж своє слово скаже, адже 24 фестивалі, та ще й за споносорські та грантові кошти ? Така б результативніст ь у використанні бюджетних коштів...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100