реклама

реклама

Лебединський сільський голова Олексій Рудас у дописі до видання «Шполянські вісті» розповів про своєрідний вчинок директора одного з місцевих НВК.

b0d14e1f2f188b6ac085364c53edc819 На сесії та засіданні виконкому Лебединської сільської ради було вирішено придбати контейнери для сміття і визначено місця їх встановлення. Зокрема їх вирішено встановити біля дитячого майданчика, сільського будинку культури, цвинтарів, а ще передбачається передати 9 штук школам, які діють в селі. Робиться це для запобігання забруднення навколишнього середовища та виховання в жителів і підростаючого покоління зокрема бережного ставлення до природи.

Але такий захід сільської влади став не всім до вподоби. Так, директор Лебединського НВК №2 Лідія Осаула на сесії сільської ради категорично відмовилася приймати на баланс не лише контейнери для сміття, та дитячий майданчик, що придбані за кошти сільського бюджету.

Але відмовившись на сесії, вона вже 27 листопада викликала наряд поліції для розслідування крадіжки контейнерів для сміття. Як з’ясувалося, виклик був фальшивий.

Згідно зі складеним актом пані Осаулі доведеться відповідати – її буде оштрафовано, як запевнив начальник районного відділення поліції В. Кутовий.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100