реклама

реклама

У приміщенні прокуратури Черкаської області проведено засідання комісії з оцінки робіт студентів, які навчаються за спеціальністю «Правознавство» на всіх рівнях вищої освіти та брали участь у конкурсі творчих та наукових робіт на тему прокурорсько-слідчої діяльності.

Під час засідання комісією за участі працівників апарату Черкаської обласної прокуратури та Черкаської обласної державної адміністрації, а також представників вищих навчальних закладів області  вивчено та оцінено роботи конкурсантів та визначено 20 кращих робіт, які скеровано до Генеральної прокуратури України для подальшої участі в конкурсі, об’єктивної оцінки їх знань і здібностей.

IMGP4184

Конкус оголошено відповідно до спільного наказу Генеральної прокуратури України та Міністерства освіти і науки України від 13.10.2017 №289/1375 «Про співпрацю та комунікацію між відомствами», з метою обміну інформації на набуття громадянами необхідних знань у сфері запобігання злочинності та корупції.

Загалом до прокуратури Черкащини найшло більш як 40 робіт студентів навчальних закладів області, які виявили бажання взяти участь у вказаному конкурсі.

Про кінцеві результати конкурсу буде повідомлено додатково, інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100