реклама

реклама

Ватутінська міська рада виконала зобов’язання адміністративної колегії Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо перегляду нормативів  питного водопостачання.

ac0dc66f96d5c1c938bfce937945342a029a98ed

Як встановило Відділення, органом місцевого самоврядування у  2000 році затверджено нормативи  питного водопостачання  для споживачів м. Ватутіне. Однак, міською радою не було здійснено перегляд цих норм, які відповідно до вимог Порядку розроблення та затвердження нормативів питного водопостачання повинні переглядатися один раз на 3 роки.

Така бездіяльність створила умови для вчинення суб’єктами господарювання, які надають послуги водопостачання у межах міста, порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

У зв’язку з цим, адміністративна колегія територіального відділення з метою усунення причин виникнення порушень законодавства про захист економічної конкуренції надала обов’язкові для розгляду рекомендації переглянути нормативи  питного водопостачання у відповідності до вимог чинного законодавства.

Наразі, Ватутінською міською радою рекомендації виконано, а саме, здійснено перегляд та затверджено нормативи питного водопостачання для споживачів  м. Ватутіне. Про це пише прес-служба АМКУ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100