реклама

реклама

Обласна служба зайнятості інформує про проведення Всеукраїнського ярмарку вакансій. Початок: об 11.00 годині 8 грудня 2017 року.

Назва заходу: Всеукраїнський ярмарок вакансій, організований Державною службою зайнятості (Центральним апаратом) спільно з Національною мережею будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» в рамках проекту «Живи та працюй в Україні».

Організатори заходу: Черкаський обласний центр зайнятості, Черкаський міський центр зайнятості, Черкаський районний центр зайнятості.

Мета: укомплектування актуальних вакансій в гіпермаркеті «Епіцентр К» та широке інформування населення про послуги служби зайнятості.

Водночас всі бажаючі отримають можливість:

- проконсультуватися з фахівцями центрів зайнятості щодо питань працевлаштування, навчання за сприяння служби зайнятості, стажування безпосередньо на робочому місці тощо;

- навчитися складати резюме або відеорезюме;

- пройти психодіагностичне тестування з метою професійного визначення.

Довідково: Всеукраїнський ярмарок вакансій 8 грудня 2017 року об 11.00 годині буде проходити одночасно в гіпермаркетах «Епіцентр К» усіх регіонів України. На Черкащині відповідний ярмарок відбудеться окрім м. Черкаси ще в гіпермаркеті «Епіцентр К» в м. Умані.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100