реклама

реклама

У структуру сучасних Збройних сил України входять різні війська, в тому числі сухопутні, військово-морські і повітряні. У кожного з цих видів військ є власні свята. І це не дивно, адже кожній рід військ заслуговує мати власне свято. Крім того, що власні свята мають Сухопутні, Військово-морські та інші види військ, в Україні також відзначається і загальне свято, присвячене Збройним силам країни. У цей день вшановують абсолютно всі види і роди військ. Відбувається це 6 грудня.

1

З нагоди Дня Збройних Сил України та Дня волонтера у Золотоніському районному Будинку культури відбулись святкові урочистості за участю військових, волонтерів та представників громадськості. Привітати присутніх зі святом завітали голова Золотоніської райдержадміністрації Олександр Лісовий, голова районної ради Валерій Саранча. Вшанувавши загальною хвилиною мовчання загиблих, святковий концерт з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України розпочався. Керівники району привітали військових і волонтерів, подякували особовому складу, їх сім’ям, батькам, матерям за підтримку, побажали успіхів, здоров’я, мирного життя та нагородили грамотами і цінними подарунками. Начальник управління агропромислового комплексу Петро Бобков вручив командиру військової частини полковнику Олександру Сташуку символа достатку – запашний коровай. Уже традиційними стали привітання та вручення медалей За жертовність від настоятеля парафії УПЦ КП Луки Кримського, протоієрея Олександра Косенка. Він також побажав військовим божого благословення, перемоги над ворогом, многії літа і любові до України.

3

Необхідність мати сильну і готову армію відчули на собі багато країн, в тому числі і Україна. Сьогодні Збройні Сили України з кожним роком стають ще сильнішими і оновлюється їх матеріальна та технічна бази.

4

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100