реклама
Sucurity Police

реклама

Доки у дитячих садках, школах, лікарнях та домівках смілян були холодні батареї, хтось крав черговий мільйон, пише у «Фейсбуці» прокурор області Сергій Овчаренко.

«Приватна структура використовуючи потужності комунального підприємства фактично взяла в заручники ціле місто. Сподіваюсь. що по завершенню цієї справи з шантажем з боку окремих ділків буде покінчено назавжди. Ми також будемо шукати відповіді на питання, куди весь цей час дивилась місцева влада, коли з підприємства виводились чесно сплачені містянами кошти за тепло», – пише прокурор.

Нагадаємо, що прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом привласнення коштів службовими особами теплопостачального підприємства, що призвело до незабезпечення жителів м. Сміла теплом та зриву опалювального сезону через вимкнення частини котелень, за ознаками  кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ст. 356 (самоправство), ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100