реклама
Sucurity Police

реклама

6 грудня у Чигиринському районному центрі зайнятості відбувся інформаційний  семінар для військовослужбовців та воїнів АТО. Учасників семінару привітала з Днем Збройних Сил України  директор Чигиринського районного центру зайнятості  Корщунова Світлана Федорівна, яка зазначила, що дане свято – сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати захистом і опорою для своєї країни, рідних і близьких. Ваша  служба – найблагородніша професія, це – найвища честь, покликання.

IMG_3660

У рамках семінару була проведена арт-терапія, лікування мистецтвом, яку провела вчитель трудового навчання Чигиринського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа І-ІІІ ст. №2»  - Черноус Олена Борисівна, яка відмітила, що хвилювалась, бо працювала з такою шанованою аудиторією. Воїни АТО із задоволенням взяли в руки пензлики та почали створювати власне бачення Богданової  Гори.  Всі роботи зворушливі, адже створені власними руками та серцем. Зроблені з усім старанням, любов'ю, терпінням, необхідною увагою до безлічі деталей.

Даний захід дає змогу відійти від проблем нелегкого сьогодення, негативу та поринути у мистецький світ - відкриваючи свою душу, передаючи настрій. Свої роботи воїни передали учням Олени Борисівни, на знак вдячності за ті дитячі малюнки і обереги, які колись, в зоні АТО, отримували від них.

Позитивні емоції стали підтвердженням того, що подібні заходи мають знайти і знайдуть своє продовження, тому що дають можливість проявити та розкрити  в собі нові таланти, реалізувати прагнення до самовираження.

Чигиринський районний центр зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100