реклама
Sucurity Police

реклама

У листопаді під час земельних торгів, організованих Головним управлінням Держгеокадастру у Черкаській області, продано права оренди 10-ти земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів) загальною площею 117,2 гектара.

Чотири земельні ділянки розташовані на Жашківщині, три – в Звенигородському, дві – в Лисянському й одна – в Корсунь-Шевченківському районах. Стартова ціна для всіх ділянок становила 8% від їхньої нормативної грошової оцінки (НГО).

За підсумками аукціонів до бюджетів місцевих рад щорічно надходитиме 178,9 тис. грн., що на 17,4 тис. грн. більше від загальної стартової ціни – 161,5 тис. грн.

Під час аукціону значно зросла вартість права оренди земельної ділянки площею 4,2 га в адмінмежах Баштечківської сільської ради Жашківського району, що становитиме 31,6% від НГО.

Усього з початку року продано права оренди 126-ти земельних ділянок сільгосппризначення на території Черкаської області загальною площею 1 548,2 га. За користування цією землею до бюджетів місцевих рад щорічно надходитиме 6 млн 306,4 тис. грн. Це на 4 млн 199 тис. грн. більше від стартової – 2 млн 107,3 тис. грн

Довідково:

Земельні торги проводять відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

Із детальною інформацією про земельні ділянки, права оренди на які виставлені на продаж, можна ознайомитися в розділі «Земельні аукціони» на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.

Прес-служба Головного управління

Держгеокадастру у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100