реклама

реклама

Поліція затримала підозрюваного, який намагався повернути свою дівчину погрозами та незаконним позбавленням волі. У результаті завдяки злагодженим діям правоохоронців правопорушника затримали. Розпочато досудове розслідування.

Вчора до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення, що невідомий, погрожуючи ножем, насильно заштовхнув у салон іномарки дівчину та поїхав у невідомому напрямку. За вказаною адресою, на вулицю Сім'ї Кульженків, були направлені наряди патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

По прибуттю до правоохоронців звернулася консьєрж будинку, яка розповіла, що бачила чоловіка, який, розмахуючи ножем, силоміць посадив у машину дівчину та поїхав. Відпрацьовуючи цю інформацію, поліцейські встановили, що у такий спосіб підозрюваний хотів помиритися зі своєю співмешканкою.

Згодом за орієнтуванням патрульні в Умані затримали «Мерседес», в якому знаходилася потерпіла.

Як встановили слідчі, цивільне подружжя проживало спільно в Одесі. Восени вони розійшлися - і 23-річна дівчина переїхала у Київ, де орендувала житло і навчалася на курсах. Її співмешканець весь цей час ревнував її і погрожував по телефону. Він навіть приїжджав у столицю і кілька разів кулаками «вирішував конфлікт» і намагався повернути жінку.

Начальник Оболонського управління поліції ГУНП у м. Києві Михайло Ніконов розповів:

«32-річний зловмисник до «операції» з повернення колишньої залучив свого приятеля. Разом вони прибули до Києва та підстерегли дівчину біля під’їзду. А потім співмешканець, погрожуючи ножем, посадив її в машину та поїхав у напрямку Одеси. В салоні автомобіля правопорушник кілька разів вдарив потерпілу».

Після затримання чоловік зізнався, що діяв так, аби помиритися з колишньою та змусити її повернутися додому.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що за плечима затриманого вже є кримінальне минуле: правопорушник неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинення різних злочинів.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне правопорушення йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомили в секторі комунікації Головного управління національної поліції Києва.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Читаю уважно 08.12.2017 13:37
Виходить, що бандитів з Одеси затримувала уманська поліція, а не київська - просто провадженням по кримінальній справі займається Оболонський РВ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Добре спрацювали 08.12.2017 12:51
Уманській поліції - респект!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Ще є такі? 08.12.2017 12:50
Придурок!!! Співкамерники зустрінуть його "с распростьортимі обьятіямі" ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100