реклама

реклама

Черкаські поліцейські провели дітям лекції щодо «Привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків».

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» працівниками ювенальної превенції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області спільно зі службою у справах дітей Уманської міської ради та працівниками Уманської міської лікарні проведено зустріч з студентами Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини та зі школярами Уманської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №3 Уманської міської ради Черкаської області.

Метою заходу є привернення уваги громадськості до актуальних проблем подолання насильства в сім’ї, підвищення рівня обізнаності населення із зазначених проблем, активізація партнерського руху органів державної влади, закладів, установ та організацій щодо викорінення домашнього насильства, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

Під час даних зустрічей проведено лекції щодо «Привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків».

Про це інформують в ГУ НП Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100