реклама

реклама

Із рахунку департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради на реконструкцію вулиці Молоткова, згідно з договором підряду, укладеного з ТОВ "Главшляхбуд" 8 серпня було списано з бюджету 488 тисячі 928 гривень, а станом на 5 грудня було відзвітовано всього за 168 тисяч 126 гривень. Про це йдеться в листі казначейства до департаменту архітектури та містобудування, повідомляє кореспондент vikka.ua.

335321

Де поділися інші 320 тисяч 802 гривні – невідомо. Тому Головне управління Державної казначейської служби України у Черкаській області надіслало в департамент архітектури попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства. Вони вимагають від міських чиновників звіту про взяті з бюджету кошти на ремонт вулиці.

Також директору департаменту архітектури та містобудування Артуру Савіну направили Протокол про порушення бюджетного законодавства, в якому сказано, що його мають повернути в строк до двох робочих днів від його отримання.

У коментарі vikka.ua секретар міської ради Олександр Радуцький пояснив, що з дня попередження пройшло вже три дні, однак ніяких протоколів у казначейство не повернули,тому всі рахунки департаменту було заблоковано.

"Недолуге керівництво департаменту архітектури та містобудування догралося до того, що на даний час заблоковані всі рахунки. З підприємствами, які якісно і відповідально ставляться до роботи в місті, з якими були підписані, але не проконтрольовані угоди, їм мають закінчувати виплати. Є небезпека, що до кінця року ці підприємства будуть заручниками ситуації, адже вулицю Молоткова Савін робить третій рік", – розповів секретар міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Надія. 08.12.2017 19:01
Ось і прийшов час збирати каміння. Команда Залізяки, тобто її відсутність, і виходить на поверхню з своєю недолугістю та жадністю. Чомусь впевнені що це ще не кінець. Запасаємося попкормом?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 департамент №3,14* 08.12.2017 16:55
а тоха нічого не може зробити ,бо прийдеться відШКОДовувати савіну, бо той багато знає
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100