реклама

реклама

Черкащанка Анастасія Новакова, яка через фізичні особливості змушена користуватися інвалідним візком, дуже любить танцювати. У неї педагоги-професіонали, талановиті однодумці, але поки що немає того, про що дівчина мріє найбільше, – спеціально обладнаного класу, де б ці чудові люди могли повноцінно займатися улюбленою справою.

1376820909 Про це пише «Урядовий кур’єр».

– Мені дуже подобається хореографія. Мрію, що і в нашому місті колись буде професійна студія для занять з людьми з  особливими потребами. Нині вони займаються хореографією в центрі «Перспектива». Проте через брак фінансування в нас немає змоги робити це професійно. Тому поки що це аматорські заняття. Та я оптимістка і вірю, що Черкаси прославляться особливими танцюристами», – написала Анастасія на своїй сторінці у соцмережі.

І ось шляхетний вчинок черкащанки-благодійниці подарував Анастасії надію на здійснення мрії. Недавно, розповідає дівчина, вона написала про центр «Перспектива» та заняття з хореографії в ньому, і ось надзвичайно приємна новина:  туди завітала молода жінка на ім’я Вікторія з наміром допомогти. Вона привезла й передала Анастасії 350 гривень на придбання дзеркал від школи аргентинського танго, що міститься в будинку культури ім. І. Кулика в Черкасах.

– Щиро дякую від себе й від усіх друзів. Варто пам’ятати, що поряд є ті, хто потребує вашої допомоги, уваги та вашого тепла. І мені дуже хочеться, щоб ми всі разом зробили такий необхідний для занять подарунок – настінні дзеркала, – знову відгукнулася Анастасія у соц­мережі. – У конвертик кладу 50 гривень і закликаю всіх підтримати естафету. Хто наступний? Навіть невеличка сума пришвидшить можливість бачити нам свої рухи під час репетицій, покращувати і вдосконалювати їх.

На придбання дзеркал потрібно 5 тисяч гривень. Більшу частину грошей вже зібрали, проте без допомоги небайдужих не обійтися.

Кошти можна передати чи переказати до центру «Перспектива» (м. Черкаси, вул. Олени Теліги, 15/1). Рахунок МФО 351005 ЄДРПОУ 36785102  № 26004617830000 ГО «Перспектива», або на картку ПриватБанку №5168 7559 3471 0118 Новакова Анастасія, телефон 098-433-47-34.

Роман Кирей

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100