реклама

реклама

Співробітники сектору ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Черкаській області спільно з Черкаським обласним відділенням ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» провели засідання «круглого столу» на тему «Протидія гендерному насильству», повідомили в поліції області.

PM170image002

6 грудня у рамках проведення Всеукраїнської акції „16 днів проти насильства” співробітники сектору ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Черкаській області взяли участь в засіданні «круглого столу» на тему «Протидія гендерному насильству».

Зустріч відбулася в приміщенні «Жіночого центру Черкаського обласного відділення ВБО "Всеукраїнська Мережа ЛЖВ". Метою даного засідання було скоординувати роботу поліції та благодійних організацій щодо покращення профілактичної роботи з попередження та профілактики насильства в сім’ї.

Учасники «круглого столу» проаналізували роботу по запобіганню та протидії насильству в сім’ї та намітили ряд заходів по питанню поліпшення профілактичної роботи щодо попередженню насильства в сім’ї. Учасниками обговорювалися питання законодавчого забезпечення запобігання домашньому насильству, а також профілактики, інформування та громадських ініціатив. Також працівниками ювенальної превенції була надана правова консультація жінкам які стали жертвами сімейного насильства та наданий час перебувають в «Жіночому центрі».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 антикриза 11.12.2017 23:42
корсунські поліцаї так браво ''пакували'' безногого АТОвця, що це і є потенційні домашні насильники та гвалтівники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Небайдужий 10.12.2017 13:57
Показуха, не більше!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Владлэн 10.12.2017 12:24
Бла,бла,бла,бла !Как вы уже уки достали своим пиаром.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100