реклама

реклама

У Черкасах з’явиться сучасний Палац спорту. Його планують звести на полігоні в Південно-Західному районі, інформує телеканал "ВІККА".

Без імені

Проектанти вже презентували один із варіантів будівлі. У приміщенні анонсують багатофункціональну арену, яка змінюватиметься під певний вид спорту. За проектом, вона забезпечить проведення змагань з баскетболу, футболу, гандболу та волейболу. Новий палац вміщатиме понад дві з половиною тисячі глядачів, а це забезпечить черкаським командам участь у турнірах міжнародного рівня.

Нагадаємо, цьогоріч «Черкаські Мавпи» мали змогу взяти участь у Кубку Європи ФІБА. Однак команда отримала відкоша через відсутність зали з відповідними характеристиками. На палац планують витратити 90 мільйонів гривень. Та дати зведення спортивної онови нині не анонсують.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 ХХХ. 10.12.2017 20:19
Палац це , звичайно , дуже актуально.Вкрай необхідний. А от сміттєпереробни й заводик на фоні геніальних планів керманича міста якось не комільфо.Дозволю собі нагадати наш бульвар Шевченко, який І через два роки після передвиборчих обіцянок керманича зостається в жахливому стані.А палац так , вкрай необхідний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #4 департ 10.12.2017 16:29
а льодовий палац мабуть на Кіпрі будують
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #3 Любов Майборода 10.12.2017 16:05
Після "зведеного" Льодового палацу на Митниці за 150 млн.грн. :sigh: , 50-метрового басейну "світового рівня" на Пастерівький за 120 млнн. грн. :sigh: залишилось приступити до "європейського палацу спорту" в південно-західному районі за 90 млн.:P ВСЕ МАРЕННЯ - за бюджетні кошти!! Не смішно? Окрім проектів по 2-3 млн.з бюджету нічого не зроблено і не буде зроблено.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #2 Надія. 10.12.2017 16:01
Як Ви дістали своїм піаром! Каструля ти хоча б прибрав сміття по бульвару Шевченка, та старий асфальт по вул. Гоголя. Стид і позор! Чиновники почніть відпрацьовувати свою зарплату!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #1 патріот 10.12.2017 14:00
А що,земля на Митниці вже перейшла в надійні руки? Новий сучасний спортивно- концертний зал містудентів потрібний,але будувати його на полігоні однаково,що в полі біля Азоту.Будувати краще там,де вже збудований жилий район разом з інфраструктурою і Митниця,біля Дніпра по Героїв Дніпра найкращий варіант.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100