реклама

реклама

Студенти факультету української філології спільно із заступником декана з виховної роботи Наталією Мамчур відвідали поранених у зоні АТО, які лікуються у Головному військовому клінічному шпиталів м.Києві. Аби розрадити наших захисників, студентство озброїлось теплими словами, милозвучними піснями, смачними подарунками та щирими побажаннями всім пораненим швидкого одужання і миру.

00

Особливо порадувало захисників України відеозвернення наших студентів, які не змогли приїхати до шпиталю. «Ми намагались підняти нашим воїнам бойовий дух, покращили настрій і трохи відволікти від того, що вони пережили. Думаю, нам вдалося це зробити, адже наші побажання, пісні, вірші, гуморески та смаколики були від щирого серця»,- поділилася своїми враженнями представник студрадиЮлія Жирохова.

Студенти поверталися додому із радісним відчуттям, що вони зробили гарну і потрібну справу. Приємно було чути щирі слова подяки від мужніх чоловіків. Розповіді бійців про їхнє життя та спільні фото ще довго нагадуватимуть учасникам поїздки про цей хвилюючий візит.

20171125_130748

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100