реклама

реклама

Посадовими особами Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Черкаській області проведено планову перевірку діяльності управління планування та архітектури департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради за період 2015-2016 роки та І –ІІІ квартал 2017 року.

Під час здійснення державного архітектурно-будівельного нагляду уповноваженого органу містобудування та архітектури посадовими особами Держархбудінспекції виявлено низку порушень вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.

Зокрема встановлено недотримання вимог Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, Порядку видачі будівельних паспортів на забудову земельної ділянки та Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

За результатами заходів державного архітектурно-будівельного нагляду скасовано дію 34 містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, 177 будівельних паспортів та 63 паспорти прив’язки тимчасових споруд.

Разом з цим, дію 80 містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, 29 будівельних паспортів та зупинено 168 паспортів прив’язки тимчасових споруд.

Прес-служба ДАБІ України

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100