реклама

реклама

За наслідками досудового розслідування Золотоніською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 38-річного жителя Чорнобаївського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

Слідством установлено, що чоловік, перебуваючи на території природно-заповідного фонду, а саме ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Сулинський», який входить до складу національного природного парку «Нижньосульський», без передбаченого законом дозволу здійснив незаконну порубку дерев, чим заподіяв істотну шкоду встановленому порядку охорони, раціонального використання та відтворення дерев у захисних та інших лісових насадженнях і спричинив державним інтересам збитки в розмірі понад 23 тис. грн.

Довідково: обвинуваченому загрожує покарання у вигляді штрафу від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100