реклама
Sucurity Police

реклама

Господарський суд Черкаської області задовольнив позовну заяву Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України про стягнення з  приватного підприємства «Готельно-ресторанний комплекс «Апельсин» штрафу за порушення законодавства про захист економічної конкуренції та пені.

У листопаді 2016 року ПП «ГРК «Апельсин» було притягнуто до відповідальності за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді подання недостовірної інформації на вимогу голови територіального відділення.

Не погоджуючись з таким рішенням Підприємство оскаржило його в судовому порядку.

У жовтні 2017 року Вищий господарський суд України підтвердив правомірність рішення адміністративної колегії територіального відділення.

У зв’язку з тим, що ПП «ГРК «Апельсин» не сплатило штраф у добровільному порядку, територіальним відділенням було подано відповідний позов до господарського суду Черкаської області.

Крім того, згідно частини п’ятої статті 56 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за кожний день прострочення сплати штрафу стягується пеня у розмірі півтора відсотки від суми штрафу.

Суд першої інстанції 14.11.2017 позов територіального відділення задовольнив повністю, відповідно до якого Підприємство має сплати штраф та пеню до Державного бюджету України.

Про це повідомили в Антимонопольному комітеті Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 ХХХ. 13.12.2017 09:17
Суды наши, та еще тема. Непонятно , когда справедливое решение , а когда несправедливое. Вон на днях суд отпустил на свободу в зале суда убийцу.Можт и здесь просто с помощью суда наехали на Апельсин.Попробуй докажи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Звездочет 13.12.2017 08:23
Просто так зірки з неба не падають... Їх треба або заробити, або...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100