реклама
Sucurity Police

реклама

Депутата Черкаської міської ради Станіслава Лукирича відзначили подякою ФІМЛІ (фізико-математичного ліцею). Її під час сесії 12 грудня обранцю вручила заступник директора з навчально-методичної роботи Наталія Бобкова за допомогу в організації поїздки ліцеїстів на «Intel-Техно Україна 2017-2018».

IMG_0703_1

Як зазначай сайт міськради, це національний етап міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF (International Science and Engineering Fair). Його переможці отримують право представляти свої проекти на Всесвітньому фіналі подібних проектів у США. Роботи фіналістів оцінюють вчені зі світовим ім’ям, серед них і лауреати Нобелівської премії.

Проводять конкурс на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут». Взяти участь у ньому можуть лише учні 9-11-х класів або ж студенти професійно-технічних училищ, технікумів та ліцеїв (до 20 років).

– Наш навчальний заклад щороку представляє Черкаси й область на цьому конкурсі, – зауважила Наталія Бобкова. – Особливі успіхи на ньому показала наша випускниця Чан Фионг Ань – вона посіла перше місце в Києві та третє – в Америці. Ми вдячні за те, що депутати підтримують наших талановитих ліцеїстів і цим допомагають дітям прийти до успіху.

IMG_0706

реклама

Коментарі  

 
0 #1 ХХХ. 13.12.2017 14:19
Депутату подяку? Шось велике в лісі здохло. Зазвичай їх ніхто за людей не считає.Видать стоящий депутат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100