реклама
Sucurity Police

реклама

Інвестиційні настрої поліпшуються на Черкащині. Про це свідчать останні тенденції залучення інвестицій у регіон. На цьому наголосив очільник області Юрій Ткаченко на зустрічі із представниками черкаського бізнесу та головою Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва Віктором Галасюком, а також народним депутатом України Віктором Вовком, повідомляє сайт ОДА.

32

На зустрічі напрацьовували механізми вирішення проблемних питань, що нині стримують розвиток бізнесу. Як зауважив голова Черкаської ОДА, такі зібрання з підприємцями в області систематичні.

– Багато проблем вдається вирішувати в результаті та продукувати ефективні інструменти, – сказав Юрій Ткаченко. – Наша мета незмінна: створення максимально сприятливого середовища для розвитку підприємництва на Черкащині. Це питання, зокрема, серед наших головних пріоритетів на наступний рік. На нещодавньому інвестиційному форумі обговорили ідею створення Школи підприємництва. Плануємо її тепер реалізовувати. Водночас лишається ще чимало бар’єрів, що стримують розвиток промисловості. Наприклад, питання під’єднання до інженерних мереж, обсягу сплати пайової участі в розвиток інфраструктури, ставок ввізного мита на сировину тощо. Вирішення низки проблем бізнесу можливе на законодавчому рівні. Підтримкою голови профільного комітету Верховної Ради України ми сьогодні заручились. Багато ініціатив, які лунали на цій зустрічі від наших підприємців, уже враховані у «Промисловому пакеті реформ», що презентував Віктор Галасюк.

Нагадаємо, цьогоріч на Черкащині освоєно на понад 20% більше капітальних інвестицій, аніж торік.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Стас 13.12.2017 15:26
Ткаченко...настроъ...казав пан... Казав пан останнього разу-до 15 грудня буде відновлено рук по мосту через Дніпро.І? Вже в п*ятницю поїдемо? Чи ,просто,він забув вказати рік?Спражній чоловік-це не слова,штани,Лес ус...ЦЕ ВЧИНОК! ДЕ ВЧИНОК?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100