реклама

реклама

«Посвята у читачі» – свято для першокласників влаштували у Корсунь-Шевченківській бібліотеці для дітей, повідомляє департамент культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА.

ac0239369a9f7bffa6ab3e8391443ad3_XL Щороку для першокласників районна бібліотека для дітей влаштовує незабутнє свято: «Посвяту в читачі».

Зазвичай, це відбувається у грудні місяці. Ось і цього року, 8 грудня, бібліотекарі зустріли першокласників. На початку свята бібліотекарі познайомили школярів з бібліотекою та її відділами, розповіли про правила збереження книги та поведінки в бібліотеці.

У гості до малят завітали казкові герої: Королева Книга (Гончаренко Аліна, 8-г клас ЗОШ №1), Незнайко (Нагаєць Михайло, 9 клас гімназії), Буквар (Завертайло Олександр, 8-а клас ЗОШ №1), Баба Яга (Дурова Оля, 8-а клас ЗОШ № 1), які провели їх найпотаємнішими стежками Книжкового Містечка. Мандруючи разом з казковими героями, першокласники показали хороші знання українських народних казок, розповідали прислів’я про книги, складали магічне слово «Бібліотека», відгадуючи загадки.

Довівши, що вони гарно читають, знають і люблять книжки, першокласники отримали від Королеви Посвідчення читача. Привітати першокласників на свято прийшли їхні старші друзі. У виконанні вихованців гуртка «Горячі серця» РЦДЮТ Тараненко Софії, Маляренко Алли, Бондаренко Даші, Безпалого Василя, Киреленко Анни, Шевченко Анни звучали гуморески, вірші, п’єси.

«Посвята в читачі» стала для молодших школярів незабутнім святом та першим кроком до самостійного читання, до нових зустрічей з цікавими книжками, а бібліотекарі сподіваються, що скоро вони стануть активними читачами.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100