реклама

реклама

12 грудня в Черкаському державному технологічному університеті відбулася відкрита лекція голови комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва, президента Української Асоціації Римського Клубу Віктора Галасюка на тему: «Україна: від занепаду до процвітання».

SVP_2501

Студенти та викладачі ЧДТУ мали нагоду поспілкуватися з відомим економістом, поставити запитання та отримати вичерпні відповіді.

Про це повідомляє прес-служба вишу.

− За 5– 7 років ми можемо зробити те, що Китай робив 20 років, Малайзія – 15, Туреччина – 10. Це цілком реально, – наголосив Віктор Валерійович.

На думку економіста, необхідні умови, рецепти прискореного економічного розвитку добре відомі з кращого світового досвіду: це збільшення «фінансової глибини економіки» – рівня насиченості її грошима та фінансовими інструментами, радикальне збільшення норми нагромадження капіталу через запровадження інвестиційних стимулів, зменшення відсоткових ставок, передусім для виробників, виважене стримування інфляції, прогнозоване послаблення валютного курсу, збільшення державних видатків розвитку, в т.ч. за рахунок оптимізації витрат споживання, зменшення податкового навантаження, тарифна і митна політика в інтересах власного виробника.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Савел 15.12.2017 02:03
Равнение на Китай! Убьём окружающую среду, выкопаем всё полезные ископаемые и загоним бОльшую часть населения в рабство за 5-10лет!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Павло I 14.12.2017 14:47
Дай бог вийти на рівень бандитської панди!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 язон 14.12.2017 12:01
Пан ехперд дурня клеїть. І локшину на вуха вішає. Напівправда - гірша за брехню. Щоб були грощі в економіці - потрібні інвестори з сучасними технологіями, що налагодять виробництво сучасної конкурентоздатн ої продукції для українського та світового ринку. Але ніякий дурень в Україну й копійки не вкладе, поки не буде в нас правової держави, стабільної влади та державного сприяння інвестиціям. Причому потрібне виконання ВСІХ цих умов в комплексі! А просто надрукувати папірців та знизити податки олігархам вже пробували при регіоналах. Тому й маємо дикий державний борг та розвалену печерну економіку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Стас 14.12.2017 10:12
По-перше,хотілось би визначити точку занепаду.Це в радянсьсі часи,коли економіка України була в переліку ведучих економік Європі? Чи післчя "покращень" всіляких майданів,коли ми опинились в європейському смітнику? А так-гарний анекдот розповів нардеп...От тільки питання-вже 4 роки пройшло...Чого ж він чекав?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 ХХХ. 14.12.2017 09:48
Запросто можна зробити за пару років те . що зробив Китай. Одна дрібниця---відрубувати руки та вішати коррупціонерів і взяточників , суддів тих, що не виконують свої функціональні обовязки.На площі, при зібраному народові,особли во чиновники та депутати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Антистец 14.12.2017 09:17
Революционно-гидная деиндустриализа ция - вот что получилось зробыть. Ничего другого на такой почве никогда не выростет. А эконмист - трепло с языком без костей за гроши малые.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 депутат 14.12.2017 09:10
Ви вже наробили, країну перетворили в руїни, а людей в старців. Ще язик повертається, щось говорить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100