реклама
Sucurity Police

реклама

Новорічне меню черкащани збиратимуть за підвищеними цінами. Експерти прогнозують святкове здорожчання продуктів. Те стартувало ще з кінця листопада, пише на своїй сторінці у «Фейсбуці» директор Асоціації постачальників торговельних мереж України – Олексій Дорошенко, - інформує «ВІККА».

Найбільше полізли догори ціни на яловичину, сало й сметану. Їх вартість підскочила на понад гривню. Додали в ціні й молочні продукти. Так, вершкове масло нині дорожче на шість гривень. Не зазнали цінової лихоманки лише фрукти.

Констатують експерти й позитивну динаміку. Майже на три відсотки здешевшала куряча тушка, гречка та свинина. Середня вартість останньої впала до 98 гривень. Та вже з початком прийдешнього року, прогнозують, на черкащан чекатиме тотальне здорожчання хлібобулочних виробів. Усе, кажуть експерти, через підвищення заробітної плати, а також – здорожчання енергоносіїв і витрат на транспорт.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 депутат 15.12.2017 09:20
З такими перспективами, краще не Новий Рік зустрічати, а залишитись в старому, чи взагалі повернутись в якийсь пройшовший.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Пенсіонер 14.12.2017 20:49
Новорічні свята і християнський піст..як це поєднується?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 сім’я 14.12.2017 16:02
і до гадалки не ходи - перед любими святами все дорожчає, особливо м’ясо, а потім на 5 коп. ціна зменшиться - і всі вже пишуть, що "подешевшало".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Семен 14.12.2017 10:10
Говорите прямо. Эксперты -это бырыги-торгаши.
Люди и без них знают что они к празднику цены будут лупить, ведь жрать хотят только их дети ненасытные.
Что там про поход в Европу гоаорят?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100