реклама

реклама

У Черкасах відбулася публічна консультація  з питань реформи освіти у рамках Всеукраїнського туру “Зміни.ТИ”, що проводиться громадською організацією “Центр UA”. Захід оргаганізували на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників. Мета туру «ЗміниТИ» – залучити найактивніші спільноти країни до вироблення нової державної політики. Понад 60 освітян області стали учасниками зустрічі.

Зокрема до обговорення долучилися керівники органів управління освітою та ОТГ, завідувачі методичними службами, завідувачі відділів та методисти інституту, методисти та спеціалісти міських та районних управлінь та методичних кабінетів, директори шкіл, педагоги і представники батьківської громади. Учасників вітали ректор Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна, начальник управління освіти і науки Черкаської ОДА Валерій Данилевський, заступник начальника управління Оксана Сімушіна та освітній аналітик центру CEDOS Ірина Когут.

Експерт Ірина Когут запропонувала інтерактивну презентацію «Які зміни чекають на середню освіту в Україні та як їх бачать освітяни». Учасники зустрічі активно обговорили важливі питання щодо реформи освіти за участю присутніх та представника Міністерства освіти та науки України. Адже публічна консультація передбачає збір та врахування позицій виконавців реформ та тих, на кого ці реформи вплинуть, аби впроваджувати якісні зміни в освіті. Під час заходу активно працювали аналітики Марта Семеряк та Марія Левонова, які опрацьовували всі пропозиція та зауваження.

Всеукраїнський тур “Зміни.ТИ”: взаємодія заради змін” організований громадською організацією “Центр UA” спільно з експертами коаліції Реанімаційний пакет реформ та аналітичного центру CEDOS, представниками Міністерства освіти і науки України та Міністерства фінансів України.

Про це інформує прес-служба Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100