реклама

реклама

13 грудня на базі Уманського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області, для диспетчерів та радіотелефоністів пожежно-рятувальних підрозділів області було проведено спеціальне семінарське заняття.

У вступному слові до присутніх заступник начальника оперативно координаційного центру Андрій Арапов зазначив, - "Основною метою навчань є вдосконалення діяльності диспетчерської служби, підвищення рівня професійної підготовки, організації оперативного інформування та забезпечення заходів, спрямованих на ефективне застосування сил і засобів при гасінні пожеж, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій".

Надалі, у відповідності до програми семінару були розглянуті основні вимоги та керівні документи, що регламентують порядок організації діяльності диспетчерської служби.

Також під час занять розглядалися питання щодо використання засобів телекомунікації у повсякденній діяльності, ведення переговорів та радіообміну в умовах, коли система зв’язку працює з перешкодами. Крім того, диспетчери отримали детальні інструкції щодо прийому та обробки повідомлень різного характеру, додатково вивчили порядок обробки інформації з місць проведення робіт по ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та пожеж.

По завершенню занять, усі учасники здали спеціальні заліки з теоретичної підготовки.

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100