реклама

реклама

14 грудня Олімпійський чемпіон Андрій Іванович Хіміч відзначає 80-річний ювілей. Ювіляр став учасником асамблеї відділення НОК України в Черкаській області, де його привітали зі святом. Також цього дня презентували фільм про Андрія Івановича як справжнього спортивного героя, котрий поруч з нами. У фільмі розповідається про життєвий шлях чемпіона, його підготовку та перемогу на Олімпіаді, про активне життя та спілкування з молоддю, друзі та колеги діляться враженнями про співпрацю та спілкування із Андрієм Івановичем.

Першим слова вітання ювіляру висловив голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко.

«Це велика честь привітати такого видатного спортсмена із 80-річчям, - зазначив Юрій Олегович. – І дуже приємно, що незважаючи на такий вже поважний вік, ви завжди лишаєтесь у формі, пропагуєте здоровий спосіб життя серед молоді, демонструєте власним прикладом, як треба досягати мети і бути першим в усьому. Дякуємо за вашу силу волі і працездатність! Бажаємо здоров’я і ще багато щасливих років».

Андрій Іванович подякував голові ОДА і відзначив, що Юрій Ткаченко багато зусиль докладає для розвитку спорту в регіоні, і що наступна Олімпіада має вже принести до скарбнички Черкащини нове «золото». Також вручив від імені Національного олімпійського комітету подяку голові ОДА за внесок у розвиток олімпійського руху.

До привітань долучився голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда, вручив ювіляру подяку Національного олімпійського комітету та медаль «За внесок в олімпійський рух».

«Пишаюся знайомством із Андрієм Івановичем, його здобутками, надихаюся його енергією, бажаю йому міцного здоров’я, подальших життєвих перемог, підтримки близьких», - відзначив Андрій Більда.

Подарунки та слова вітання дарували Андрію Хімічу заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Максим Зеленський, друзі та колеги, представники федерацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Про це повідомили у відділенні НОК Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100