реклама

реклама

13 грудня 2017 року президент Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання «ФК «Черкаський Дніпро» Володимир Лашкул спільно з заступником голови Черкаської обласної державної адміністрації, головою Опікунської ради Громадської організації  «Футбольний клуб територіальних громад Черкащини «Черкаський Дніпро-Академія» Костянтином Омаргалієвим  зустрілися  з головним тренером команди майстрів «Черкаський Дніпро» Ігорем Столовицьким, спортивним директором Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об'єднання «ФК «Черкаський Дніпро» Олександром Кирилюком та іншими керівниками футбольного клубу.

Під час зустрічі зазначалося, що настав час визначитися, чи потрібна команда майстрів місту Черкаси, чи ні. Адже саме зараз в період міжсезоння потрібно вирішувати питання пролонгації контрактів з футболістами і тренерами, договорів оренди будівлі та футбольного поля комунального підприємства “Стадіон Центральний”  та інші питання для того, щоб в другій частині Чемпіонату України з футболу сезону 2017/2018 рр.  команда майстрів піднялася з дна турнірної таблиці та залишилася в першій лізі Чемпіонату України.

Виступаючі звернули увагу, що з травня 2014 року, коли повноваження президента футбольного клубу склав Володимир Лашкул, з боку міської влади не здійснено конкретних кроків для підтримки професійної команди. Лише розмови і не більше того. Присутній на зустрічі координатор міжфракційного депутатського об’єднання в Черкаській облраді “За підтримку ФК “Черкаський Дніпро” Анатолій Коверський погодився ініціювати засідання круглого столу за участю керівників області, депутатів обласної та міської рад аби остаточно визначитися щодо реальних кроків допомоги адміністрації футбольного клубу у вирішенні питань утримання команди майстрів.

Володимир Лашкул повідомив, що після складання ним повноважень президента, Корпорація надала фінансову допомогу в сумі майже 5 000 000 гривень, що дозволило «Черкаському Дніпру» зіграти заплановані матчі першого кола Чемпіонату України, зустріти міжсезоння без боргів і з надією на майбутнє. Але він підкреслив, що якщо до кінця грудня ситуація не зміниться, а міська рада та громадські організації області будуть проявляти байдужість до існуючих проблем, в Корпорації буде прийнято рішення про ліквідацію команди майстрів і зняття її з Чемпіонату України.

Про це повідомили у прес-службі «Черкаського Дніпра».

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 ЮЗР 14.12.2017 22:10
Где же те спонсоры возмутся в Черкассах если одни жлобы!? САТУРН например тоже бедный?? Думаю Громыха не бедный и мог бы спасти клуб
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Регіональна Тальнівщина 14.12.2017 21:39
Кому цей заказушний ригофутбол потрібен? нехай на полі грають любителі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 То де їх начальник? 14.12.2017 19:01
А чому ж на цій зустрічі не було знову переобраного у "президенти" футбольної федерації області - нардепа Голуба?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 черкащанин 14.12.2017 18:55
Та невелика втрата,аби ще забрали дві- три команди чиновників-керівників разом з депутатами від влади,це було б справжнє свято.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100