реклама

реклама

14 грудня в Києві Вищий господарський суд України скасував рішення Київського апеляційного суду. Таким чином суд поставив крапку в розірванні договору між КП «Смілакомунтеплоенерго» та ТОВ «Сміла Енергоінвест», повідомляє «Дзвін».

Вищий-господарський-суд

Позов КП «Смілакомунтеплоенерго» був реакцією на рішення депутатів Смілянської міськради. Нагадаємо, що 5 грудня 2017 року на позачерговій сесії смілянські обранці вирішили припинити співпрацю з ТОВ «Сміла Енергоінвест» через невиконання ним зобов’язань про постачання тепла до осель смілян.

«Мало того, що ця кампанія роками надавала послуги по теплу не якісно та з перебоями, то ще й примудрилася заборгувати НАК «Нафтогаз України» майже дев’яносто мільйонів гривень, в той же час справно отримуючи розрахункові кошти від громадян міста, та ховаючи їх на своїх офшорних рахунках. Сьогодні у багаторічній боротьбі з фірмою-монополістом, яка грабувала смілян, було поставлено переможну крапку. Громада міста перемогла завдяки своїй згуртованості та наполегливості. Смілянська «Свобода» зі свого боку приклала максимум зусиль, щоби разом з громадою пришвидшити цю перемогу» ‒ прокоментував події на суді в Києві депутат Смілянської міської ради Володимир Салов.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Регіональна Тальнівщина 15.12.2017 19:56
Цитую Украинец:
Оставили людей без тепла,дятлы, а теперь хвалятся


і Бєню біля розбитого корита. Людей не шкода, Бєню шкода
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Украинец 15.12.2017 18:21
Оставили людей без тепла,дятлы, а теперь хвалятся
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100