реклама

реклама

13 грудня на базі черкаського Молодіжного ресурсного центру психолог управління ДСНС у Черкаській області провела тренінг зі студентами та волонтерами, повідомляє прес-служба управління.

0

Під час тренінгу учасники розглянули питання, які стосуються  «Керівництва міжвідомчого постійного комітету з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в умовах надзвичайної ситуації». Головною метою тренінгу стало важливість впровадження та вивчення першочергових кроків і невідкладних заходів, які необхідно здійснити під час виникнення надзвичайної ситуації.

Психологи Держслужби з надзвичайних ситуацій навчили учасників тренінгу, які не маючи психологічної освіти, вирішувати першочергові завдання психосоціального благополуччя людей.

Зокрема, фахівці продемонстрували методику надання першої психологічної допомоги населенню, створеної за сприянням команди експертів Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я, War Trauma Foundation і World Vision International.

Також програмою заходу передбачалося практичне відпрацювання за допомогою змодельованої кризової ситуації дій з надання психологічної допомоги людям, які опинилися в стресовій ситуації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100