реклама

реклама

Традиційно напередодні новорічних свят у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту провели благодійний бал «Назустріч мрії». Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання подарунків до Дня Святого Миколая дітям з онкозахворюваннями, вихованцям Корсунь-Шевченківської школи-інтернату, Черкаського притулку для дітей «Теплий дім» та інших закладів для дітей, які потребують допомоги.

У святковій залі університету задля благодійної справи зібралися представники обласної і міської влади, керівники вищих навчальних закладів міста, викладачі та студенти. Ведучими заходу були актор і режисер Черкаського драмтеатру Олесь Павлютін та викладач Східноєвропейського університету Інна Кушнір.

Відкриваючи бал, ректор університету Любов Шпак наголосила на його благородності місії та подякувала всім присутнім, які долучилися до дійства.

– Благодійність – це поклик серця, поклик душі дарувати добро тим, кому це необхідно. Ініціаторами заходу є наші студенти. Вони завжди активні й прагнуть допомогти тим, хто цього потребує. Сьогодні вони нам представлять виставу «Аліса в країні чудес». Це дуже символічно, адже кожен із нас напередодні Нового року вірить в дива. І дійсно, як у казці, неможливе можливо, якщо ти в це віриш, – промовила ректор.

Із вітальним словом виступив перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль, який подякував університетській родині за реалізацію такої прекрасної ідеї, побажав вишу процвітання та привітав із прийдешніми святами.

Підтримали доброчинну акцію й інші вищі навчальні заклади міста. Голова Ради ректорів, директорів ВНЗ І-ІV рівнів акредитації Черкаської області, ректор ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олександр Черевко привітав колектив університету зі святами та підкреслив креативність ідеї проведення благодійного заходу. Зі словами вітання також виступили ректор ЧДТУ Олег Григор, директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин, голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда, заступник директора Черкаського інституту ДВНЗ «Університет банківської справи» Наталія Пантєлєєва.

Учасники заходу насолоджувалися виставою, танцювали, душевно спілкувалися, даруючи один одному новорічний настрій. Упродовж вечора всі охочі могли долучитися до акції, поклавши кошти до скриньки. Загалом було зібрано близько десяти тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі східноєвропейського університету.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100