реклама

реклама

Неприємна новина для закоханих. Одне з їхніх улюблених місць для побачень тепер недоступне. Йдеться про міст кохання, що у парку 50-річчя. Його нарешті реконструюють. Справа в тому, що з моменту встановлення мосту його ще жодного разу капітально не ремонтували. Все бракувало коштів. Лише три роки тому міст трохи підлатали. Цьогоріч необхідні гроші на капремонт таки знайшли.

Тепер всі стежки, які ведуть до мосту кохання, стали непрохідними. А сам міст вже напіврозібраний. Ось по цьому ще донедавна ходили містяни. Дошки прогнили наскрізь.
Ігор Білий, майстер: «Середина повністю гнила, між дошками немає повітряної прослойки, нема продуву, воно не сохне і начинає гнити».
З цього боку вже працюють ремонтники. Поки що фарбують металоконструкцію. Потому візьмуться замінювати бруси та дошки. Цьогорічний капремонт перший за всю історію мосту. А встановили його сорок п’ять років тому. У 2007, як тільки-но парк 50-річчя передали на баланс «Дирекції парків», міст кохання підлатали.
Олександр Радуцький, директор КП «Дирекція парків»: «Ми звернулися в цьому році до міської ради з проханням, щоб вона виділили нам кошти, бо це місце стратегічне, дуже багато людей тут ходять. У результаті, на його капремонт виділено 265 тис. грн.».
Після ремонту мосту «Дирекція парків» планує оновити тут ще й освітлення.Олександр Радуцький, директор КП «Дирекція парків»: «Ліхтарі тут будуть у формі чайок, як на пірсі».
Підсвічування буде видно, говорить Олександр Радуцький, аж із дамби. Побачити це все можна буде вже за місяць. Саме стільки триватиме реконструкція мосту кохання. А поки що відпочивальникам доведеться вивчати нові стежки в парку, аби діставатися протилежного боку.

 Джерело: «ВІККА-новини»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100