реклама

реклама

22 грудня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбувся урочистий випуск магістрів денної форми навчання за спеціальністю «Пожежна безпека». Також сьогодні вперше в історії навчального закладу ступінь магістра присвоїли й студентам, які навчалися за спеціальністю «Психологія».

415B3122

На святкових заходах з нагоди випуску були присутні батьки, ветерани та гості.

Традиційно, на початку урочистостей покладанням квітів присутні вшанували пам’ять випускників навчального закладу: Героїв АТО – Олексія Панченка та Ігоря Бойка та Героїв Чорнобиля – Володимира Правика, Віктора Кібенка й усіх вогнеборців-чорнобильців.

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін у вітальному слові до випускників зазначив: «Перед вами відкриваються нові життєві обрії. Нехай вони будуть ясними. З честю і гідністю виконуйте свій професійний обов’язок, підтримуйте високий авторитет Служби порятунку».

В. о. начальника інституту Олександр Тищенко, вітаючи випускників, наголосив: «Ви – наша надія, у Ваших руках – безпечне майбутнє народу України».

Також Олександр Михайлович та почесні гості вручили наступні нагороди: Грамоти та Подяки Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Почесні грамоти Черкаської обласної ради, Почесні грамоти Черкаської обласної державної адміністрації, Грамоти та Подяки Управління ДСНС України в Черкаській області, Подяки Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, Грамоти інституту – 62 співробітникам, курсантам і студентам ЧІПБ.

У цей святковий день О. Тищенко вручив погони старшого та середнього командного складу: полковника с. ц. з. – Олександру Черненку, підполковника с. ц. з. – Артему Майбороді та старшого лейтенанта с. ц. з. – Олені Яужевій і Альоні М’ясоєдовій.

На урочистостях медаллю «За вірність традиціям» Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту нагородили ветерана навчального закладу полковника вн. сл. Олександра Сибірякова.

Заступник голови обласної організації «Динамо» Сергій Кривопишин вручив Олександру Тищенку Подяку за особистий внесок у розвиток та пропаганду спорту, а також нагородив Грамотами та Кубком команду ЧІПБ, яка виборола перемогу у комплексних змаганнях 63-ї Спартакіади 2017 року зі службово-прикладних та масових видів спорту.

Боже благословення магістри отримали від настоятеля Храму ікони Божої матері «Неопалима Купина» Протоієрея В’ячеслава, який після напутнього слова провів церемонію освячення.

Святкові заходи продовжилися концертною програмою від учасників художньої самодіяльності інституту та загальним фотографуванням.

Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Макс 25.12.2017 22:43
Тепер головне, щоб магістри не перетворились на хабаристів...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100