реклама

реклама

Голова обласної ради Олександр Вельбівець під час учорашньої сесії обласної ради розкритикував своїх колег-депутатів за ігнорування засідань постійних комісій.

8

– На жаль, не відбулося позитивних зрушень щодо участі депутатів у засіданнях постійних комісій, – сказав Вельбівець. – Через відсутність кворуму почастішало скасування засідань комісій, проведення їх годину до пленарного засідання, що призводить до якісного відпрацювання проектів рішень та неефективного використання часу в сесійному залі. Багато депутатів ознайомлюються з документами лише під час їх розгляду та голосування. Крім того, не практикується проведення виїзних засідань постійних комісій обласної ради. Про це наголошувалося й під час торішнього звіту. Пропоную для об’єктивного вивчення резонансних питань, з якими до нас звертається громадськість, членам комісій виїжджати на місця, спілкуватися безпосередньо з виборцями та представниками...

Після цих слів Олександра Вельбівця депутати перебили і запропонували перейти до запитань.

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 Галина 23.12.2017 14:30
ну й що? вони не зацікавлені - треба підключати ЗМі, наприклад
а якщо вони приходять на засідання, то не вивчають питання, нічого не пропонують, не вкладають власні кошти (ресурси очолюваних підприємств)..
який же це розгляд?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100