реклама
Sucurity Police

реклама

Екс-мер Черкас і колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник назвав українську владу нацистами, які вирізають російськомовне населення Донбасу і намагаються всіляко залучати до того, що відбувається в Росії, повідомляє «Експрес» з посиланням на видання «Патріоти України».

Безымянный

Із пропагандистською промовою він виступив 21 грудня в ефірі ток-шоу «60 хвилин». Коли в студії почали обговорювати посилення українського угруповання на Донбасі, політик, який втік у РФ, буквально вибухнув істерикою. «Ви маєте справу з нацистами, які говорять одне, а роблять інше. Вони провокують! Сьогодні в сторону Донбасу рухається велика колона танків. Вперше застосували за останній час «Гради», САУ. Всі туди стягують, щоб зав'язати там конфлікт і втягнути Росію!» - заявив Олійник.

Сама ж Росія, за словами екс-регіонала, «змушена іноді втручатися і реагувати, щоб там не вирізали російськомовних і просто не вбивали людей».

Описуючи ситуацію в Україні у звичних штампах кремлівської пропаганди, він спробував запевнити присутніх у існування такої собі змови проти Росії.

«Треба готуватися до гіршого. Порошенко задумав погане. І не тому, що він цього хоче. Сьогодні йде великий кастинг: бути йому президентом на другий термін чи не бути. І там дві групи кураторів. Одна займає нейтральну позицію (Трамп не хоче великого конфлікту, але йому зв'язали руки і ноги і не дають навіть зустрітися і поговорити по душах із Путіним із усіх питань)», – зазначив колишній нардеп.

Інша ж група, на його думку, агресивна. Туди входять Клінтон і Маккейн, котрі переконували Порошенка розв'язати війну проти РФ.

Олійник також раптом уявив себе росіянином і закликав свіжоспечених «співвітчизників» на виборах у 2018 році голосувати за чинного президента Володимира Путіна.

«Найголовнішою подією наступного року є не Олімпіада, не чемпіонат, а 18 березня, дорогі росіяни! Вони готують змінити результат виборів. А це не вибори, це вибір! Не за Путіна, а за Росію треба голосувати. Потрібно всім об'єднатися. Тоді і вплинете на внутрішні події в Росії. Путін отримає хорошу підтримку. І за зовнішнім фронтом все зрозуміють: Росія вистояла, як Сталінград. Нам треба вистояти! 18 березня – це Сталінградська битва. Ми повинні показати світу, що ми єдині в боротьбі за мир і благополуччя!» – зазначив колишній український політик.

Нагадаємо, що Олійник народився в селі Бузівка Жашківського району Черкаської області. З 1994 по 2002 рік був мером Черкас, був депутатом Верховної Ради України V, VI і VII скликань. Після 2014 року живе і працює в Москві.

реклама

Коментарі  

 
+3 #6 Олійник нюхом чує... 26.12.2017 17:49
Олійник - хоч і лошара, але тим місцем, яким треться по рашка-студіях, відчуває, що Путю зовсім скоро будуть "жарить" усі, кому не лінь. Подонок довийо..вався пред усим світом так, що світ його люто ненавидить.
Один вихід для еРеФії - помінять у березні це ч(м)удило - хоча б на Собчак чи хоч на порнозвязду, аби тільки не ставить ботексного на чергове царство. Тоді, може, росії хоч трохи легше стане.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #5 мутняк 26.12.2017 16:51
21.02.2012
Депутат Черкаської міської ради від ВО «Батьківщина» Микола Булатецький учора на прес-конференції розповів, які він розрізняє політиків.
– Я дивлюсь на телебаченні на їхні морди і бачу, наприклад, що цей – кончений. Це такі, як Інна Богословська, Ганна Герман, депутат Колісниченко, – перелічував Микола Булатецький.
– Олійник, – підказали Миколі Івановичу.
– Олійник, до речі, не кончений, тільки на половину. Він потрапив в полон, до речі, добровільно здався. І я сподіваюся, що якщо він ще не зовсім кончений, то ще може щось таке замутить, що ми ще й якусь користь від цього матимемо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Ох 25.12.2017 09:43
Козу *****е, аби молока дала...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Павло I 25.12.2017 00:37
Піарте Олійника. Він цього і домагається.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #2 Черкаси 24.12.2017 12:07
Вся ''Олійниця'' при справах - Мушієк, Булатецький, Ст.Овчаренко, Бондаренко, Шабанов et cetera Соратники! Моральні авторитети!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 черкащанин 24.12.2017 12:00
Іуда погана,його батьківщина- гроші.Чому ця потвора досі є громадянином України,а влада недолуга над Саакашвілі знущається. Зьявляється думка,що Вова- олень соратник президента.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100