реклама

реклама

У Канівському лісгоспі функціонує два шкільних лісництва – Софіївське (Шелепуська ЗОШ I-III ступенів) та Канівське (Канівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів” Черкаської обласної ради). Напередодні новорічно-різдвяних свят канівські лісівники провели для школярів відкриті уроки по лісівництву та привітали з найочікуванішими зимовими святами.

1-3

А в Канівському шкільному лісництві учні ще й влаштували Андрійові вечорниці, на які завітала інженер лісових культур, голова профспілки Канівського лісгоспу Інна Жила. Українським вбранням, міні-виставою та національними стравами, що зазвичай готували до цього свята, дітям вдалося здивувати лісівників та передати колорит національних традицій.

“Учні шкільних лісництв – це майбутні господарі лісу, тож ми з усією відповідальністю ставимося до профорієнтаційного виховання молоді. Протягом усього року активізуємо учнів шкільних лісництв в природоохоронній та дослідницько-експериментальній роботі в галузі лісового господарства, збереженні  біологічного різноманіття лісових екосистем, організовуємо практичні заняття. А перед новорічно-різдвяними святами юні природолюби традиційно отримують подарунки від лісівників за старання та успіхи у навчанні”, – зазначив директор Канівського лісгоспу Едуард Симоненко.

Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100