реклама
Sucurity Police

реклама

Уманською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно депутата Уманської міської ради та його пособника – помічника-консультанта, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачені запровадили схему вимагання та отримання від суб’єктів господарювання неправомірної вигоди за сприяння в наданні дозволів на розміщення елементів вуличної торгівлі під час паломництва хасидів.

Вказаних вище осіб 20.09.2017 затримано на гарячому, безпосередньо під час одержання помічником депутата обумовлених коштів в розмірі 300 доларів США від приватного підприємця м. Умань за сприяння в отриманні дозволу на здійснення торгівлі продуктами харчування в місці масового знаходження хасидів-паломників, а також уникнення підприємцем відповідних перевірок.

Довідково: за вчинене особам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 Уманский Еврей 28.12.2017 04:34
Половина Умани надо сажать за решётку, особенно алексеева и его ко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Думка 27.12.2017 20:12
Цитую Адвокат:
У нас багато кого багато у чому звинувачують. Нехай доведуть у суді.

Яке відношення має депутат міської ради для видачі дозволу на торгівлю та перевірок підприємців? Щось явно в цій справі не так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Адвокат 27.12.2017 16:54
У нас багато кого багато у чому звинувачують. Нехай доведуть у суді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100