реклама

реклама

Черкаський спортсмен Сергій Куліш, який став срібним призером Олімпійських ігор–2016 у Ріо-де-Жанейро, 27 грудня отримав матеріальну допомогу від міської влади. Ці кошти він планує використати кошти за призначенням – для придбання житла, повідомляє прес-служба міськради.

image.php «Нарешті отримав такі очікувані кошти. На них я планую придбати своє перше власне житло, оскільки до цього часу мешкаю з батьками, – говорить Сергій Куліш. – Вдячний міській владі Черкас за те, що виконали обіцянку, яку дали відразу після мого повернення з Олімпіади».

Міському голові Анатолію Бондаренку та депутатському корпусу за ухвалене та виконане рішення вдячний і голова відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Андрій Більда, який особисто переймався цим питанням.

«Це заслужена винагорода для спортсмена і він доводить це під час кожних змагань», – каже Андрій Більда.

Нагадаємо, під час Літніх Олімпійських ігор Сергій Куліш у змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки з десяти метрів набрав 204.6 очок і таким чином показав другий результат.

Тоді черкаський спортсмен став володарем першої для збірної України олімпійської нагороди. Для обласного центру завойована Кулішем срібна олімпійська медаль – перша за останні 16 років.

«Сергій Куліш – це людина, яка присвятила своє життя спорту. Це – наша гордість, – прокоментував під час сесії, на якій депутати виділили кошти спортсменові, міський голова Анатолій Бондаренко. – Ми пишаємося тим, що наш черкаський спортсмен, вихованець дитячо-юнацької спортивної школи № 2, відстоює престиж рідного міста на змаганнях такого рівня і, відповідно, зобов’язані підтримувати таких людей. Це – один із прикладів, на яких сьогодні ми повинні виховувати наших дітей».

Раніше міські депутати відзначили спортсмена пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» I ступеня.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 черкащанин 28.12.2017 16:08
В нормальних країнах олімпійців вже забули про розмір призових,а тут тільки роздуплились. Важке рішення прийняли депутати- нема відкату.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100