реклама

реклама

Більше на майже 260 вихованців стало цьогоріч у спортивних школах Черкащини. Нині заняттями у системі ДЮСШ зайняті 12 474 особи. Про це повідомив начальник обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Максим Зеленський, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

img_11350171_1096545100362910_952769396_n-e1514456203943 Збільшилась і кількість тренерів. Порівняно з минулим роком, тренерський склад збільшився на 6 осіб. Тож тепер навчають дітей 497 тренерів. З них 290 – штатних працівників.

– Маємо нову цифру для майбутнього аналізу спортивних досягнень в системі ДЮСШ – це кількість вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які увійшли до складу національної збірної команди, – говорить Максим Зеленський. – У 2017 році ця цифра склала 138 спортсменів. Крім того, працюємо над залученням дітей до занять спортом в ОТГ. Так, цього року в Єрківській об’єднаній триториальній громаді відкрили дитячо-юнацьку спортивну школу «Граніт».

Водночас посадовець анонсував уже традиційне для Черкащини спортивне свято «Спортивне сузір’я», де назвуть найкращих у спортивній галузі. Втім трійка кращих за кількістю набраних залікових очок з олімпійських та неолімпійських видів спорту вже відома. Зокрема, з олімпійських видів спорту це комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Черкаської міської ради, дитячо-юнацька спортивна школа з веслування Черкаської міської ради та дитячо-юнацька спортивна школа № 1 м. Умань. З неолімпійських: комплексна дитячо-юнацька спортивна школа Черкаської міської ради, обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа Черкаського обласного ФСТ «Спартак» та комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Вулкан» Черкаської міської ради.

Крім того, відзначимо, наказом Міністерства молоді та спорту України №5169 від 15.12.2017 року обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву Черкаської обласної ради надано статус «спеціалізована» та присвоєно Вищу категорію з олімпійських видів спорту терміном на чотири роки.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100